Volvo V70: airco

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5252S., Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 106

Hallo,

ik heb een paardagen geleden een volvo v70 gekocht uit 1998 met een 2,5 liter 5 cilinder motor. nu wordt de airco niet koud. die wil ik graag gaan maken. eerste stap denk is om hem bij te vullen. dat kan ik zelf. maar ik kan de ventielen niet vinden? waar zitten die?

Met vriendelijke groet,
Bram

bram1997

Geplaatst door bram1997 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 5 jaar geleden

Ik denk niet dat het zo makkelijk is als jij schetst .
een airco systeem dat leeg is , dient eerst afgeperst te worden en op lekkage gecontroleerd te worden , is het systeem lek dan lekkage eerst repareren , houd vaak in dat er onderdelen vervangen dienen te worden in ieder geval een droger , condensor is vaak een plek van lekkage , na reparatie weer af persen en systeem nogmaals controleren , dan vacumeren en installatie op het juiste vulgewicht afvullen , drukken meten en temperaturen .
Test aansluitingen zitten in de leidingen rechts in de auto.

bram1997 (0), 5 jaar geleden

Alles wat gedaan moet worden is bekend. Ik kan alleen maar één nippel vinden. Nu is mijn vraag eigenlijk zie ik de tweede over het hoofd. Of is er bij dit model maar één.

kaleido 1 (1620) PRO, 5 jaar geleden

Heeft alleen een lagedruk meetpunt , ter hoogte van de chassisbalk rechts als ik het goed heb.

Simon10904 (0), 5 jaar geleden

In dit filmpje wijst Robert 2 punten aan. Dat zullen ze wel zijn. Abonneer je op zijn kanaal want je kunt je hele Volvo hiermee onder houden. Je komt in elk geval een heel eind.
[yt]https://youtu.be/kYQnWxyqWyw[/yt]

bram1997 (0), 5 jaar geleden

airco is bij gevuld en werkt weer goed. dank jullie wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.