Volvo V70: slot rechtervoordeur gaat niet meer open. hoe krijg ik mijn deur

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5244S, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 125

hoe ontgrendel ik mijn voorportierslot als de deur dicht is?

thmatla

Geplaatst door thmatla (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1600) PRO, 4 jaar geleden

Ook niet met de hendel aan de binnenkant ?

thmatla (0), 4 jaar geleden

Nee. Het knopje van de vergrendeling werkt normaal maar de deur gaat niet van slot af.

kaleido 1 (1600) PRO, 4 jaar geleden

Afstandsbediening bedienen open/dicht enz , en dan tegelijk aan de hendel trekken aan de binnenkant , misschien heb je geluk dat hij open gaat , vermoed dat je slot electro/mechanisch defect is.

thmatla (0), 4 jaar geleden

Hert lukt mij niet met het voorstel open/dicht enz.

Is er niet een truc om de vergrendeling van de deur op te heffen? Als de deur niet open gaat kan ik de bekleding er niet afhalen

kaleido 1 (1600) PRO, 4 jaar geleden

Dat klopt , je kunt proberen de naamlijst aan de buitenkant er af te halen en dan met de ruit naar beneden met lamp naar het slot schijnen om te kijken of je wat kan zien , maar tegenwoordig is dat meestal allemaal afgeschermd, vrees dat het toch met gepast geweld het slot slopen wordt . Met een lange pin in de gleuf van de ruit op het slot mikken kijk wel uit voor de ruit.

thmatla (0), 4 jaar geleden

Dank voor het mee denken. Ik ben langs de dealer gegaan. Die heeft de vergrendeling op geheven. Heeft meteen een nieuw slot gemonteerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.