Alfa Romeo 156: warm lopen van de motor alfa156

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1910cc 85kw

Hallo ,

Kheb 156 staan waarbij de motor steeds warm loopt ( tot 120 graden en meer )

Motor heeft geen koelvloeistof verlies , ventilator springt aan en uit , waterpomp is vervangen geweest bij distributiewissel ( 10000 km geleden ).

Motor komt na enige tijd rijden altijd naar het rood !!!


Heeft iemand hier ervaring mee , thermostaat en dergelijke ????


mvg Christoph

stoffel10

Geplaatst door stoffel10 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

Met de temperatuur eens met een andere thermometer... Als de vin steeds aan en uit slaat moet er circulatie zijn....Daarnaast bij 120 graden zal er een extreem hoge druk op het koelsysteem moeten staan..

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

lees ook de temperatuurwaarden eens uit met een testkast, en vergelijk die met het display. Kan zijn dat de temp-sensor van de display gewoon defect is.

stoffel10 (0) PRO, 11 jaar geleden

Beetje laat maar toch , schoepen van de waterpomp waren afgebroken , dus toch geen circulatie . Beetje raar want waterpomp stak er nog maar 10000 km op !

Nieuwe pomp gemonteerd , alles opgelost !!!

Bedankt iedereen

Christoph

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.