Alfa Romeo 156: abs brandt na vervanging draagarm

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19jtd

Beste ,

Ik heb hier een alfa 156 sportwagen staan waarbij het lampje abs begint te branden na 10 meter rijden .
Bij uitlezen geeft hij aan toerentalsensor linksvoor geen / verkeerd signaal , dit is gebeurt na het vervangen van de draagarm linksboven .

Nieuwe abs sensor gestoken maar het resultaat is hetzelfde gebleven , doch bij het uitlezen van de meetwaarden geven alle sensoren een ( zelfde ) snelheid aan ...

Wie kan mij hierbij helpen ?

mvg
Christoph



[color=red][b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u de nieuwe vraag retour krijgt....

[/b][/color]

auto5506

Geplaatst door auto5506 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

De ring met nokken beschadigd tijdens het monteren?

auto5506 (0) PRO, 10 jaar geleden

De aandrijfas is niet gedemonteerd geweest , trouwens werkt deze met nokken ? Zit het magneet niet in het wiellager ? Bij uitlezen werken alle sensoren , tijdens het rijden aan een snelheid van 10 km/uur geven alle 4 de sensoren een zelfde snelheid aan . Daaruit mag ik toch opmaken dat alle sensoren werken of zie ik dat verkeerd ??

Alvast bedankt voor de reaktie ..

Mvg

auto5506 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ps ; de sensor moet toch toevallig niet ingeleerd worden ?

auto5506 (0) PRO, 10 jaar geleden

abs ring in wiellager was beschadigt , nieuw lager geqstoken en probleem is opgelost


Bedankt

Christoph

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.