Algemeen: Nieuw initiatief Problemcar.nl

[b]Belangrijk nieuws van Problemcar.nl

In samenwerking met de firma Autonet (bekend van De Onderdelenlijn) hebben we een nieuw initiatief ontwikkeld om je overbodige magazijnvoorraad onder de aandacht te brengen van collega’s en andere potentiële kopers.

www.speciaalbesteld.nl

Juist nu we aan het eind van het jaar weer gaan “ balansen” komen we ongetwijfeld weer die ene cilinderkop of die speciaal bestelde, maar nooit gemonteerde, koplamp tegen die nu al zo’n lange tijd liggen te wachten op die ene klantenauto ……..die helaas nooit komt.

Weggooien kan altijd nog denk je en dus wordt het onderdeel weer op zijn vertrouwde plek teruggelegd. Maar met www.speciaalbesteld.nl bieden wij nu een oplossing en kun je deze onderdelen niet alleen te koop aanbieden, maar ook van andere aanbieders, veelal voor een interessante prijs, unieke onderdelen bemachtigen.

Problemcar.nl doet meer!![/b]

[url=http://postimage.org/][img]http://s2.postimage.org/6lk5x9iut/logo17...[/img][/url]

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

^^

Auto-onderdelen.com (0) PRO, 10 jaar geleden

Slim (-_-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.