Algemeen: mmbs voertuig

hallo allen.
heeft er iemand ervaring om een personenauto om te bouwen naar een mmbs voertuig Motorvoertuig Met Beperkte Snelheid.
ik heb een klant met een brommobiel waar ze al jaren in rijd maar ding is nu echt versleten.
wil nu een twingo automaat om laten keuren zodat ze hier mee kan rijden ,maar weet niet goed hoe ik dit aan moet pakken.

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 9 jaar geleden

abc

Je had het zo kunnen Googlen : http://www.stin.nl/rij--en-vaarbewijzen/...

Gr. paul

abc (0) PRO, 9 jaar geleden

dit heb ik allemaal gevonden paul,maar het gaat mij meer om het ombouwen zelf.
ik kan wel een blok hout onder het gaspedaal schroeven zodat die niet harder gaat dan 45 kmh maar dat lijkt me niet de bedoeling.
ik heb ook adressen gevonden die het ombouwen doen voor 1000,- ex .
maar ik wil weten of en hoe je dit het beste kunt doen.

Highway (65) PRO, 9 jaar geleden

Ik heb het vorige week gezien op het journaal alleen vergeten te melden. Bij handgeschakelde maakte ze een plaatje dat je alleen 2 versnellingen kunt schakelen. Een automaat kon je opnieuw programmeren.

Erwin2907 (0), 9 jaar geleden

Ik heb dat item ook gezien. Manmanman, wat een enorme prutser en beunhaas. Een plaatje waar de bramen en het losse slijpsel nog aan hangt bovenop het koppelingsgewricht zetten. Mijn mening over het ombouwen van een personenauto naar 45km/h zal ik maar voor me houden.

een aanpassing in het aantal beschikbare versnellingen zou ik niet kiezen, dan rij je met loeiende motor en het verbruik zal toch extreem toenemen dan? Ik denk dat je moet kijken of het via de software kan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.