Algemeen: kiwa bovengrondse olie tanks

hallo,

hoe doen jullie het met bovengrondse olie tanks? afgewerkte olie zou gekeurd moeten worden en dit zou zo onbetaalbaar zijn dat je beter maar nieuwe aan moet schaffen. heb nu 2 bedrijven gebeld/mailt waar dit toch wel bevestigd word.
die regelgeving gaat per januari 2015 van kracht en ik was eens benieuwd hoe jullie hier mee omgaan of dat er al mensen zijn die al maatregelen hebben genomen.
ik kan me nog iets herinneren over vloeistofdichte vloeren waarbij diverse bedrijven flinke investeringen moesten doen waarna het eigenlijk toch niet helemaal nodig was geweest.
ben benieuwd!
gr, Tim.

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 9 jaar geleden

Tim, nadat mijn bovengrondse TUV gekeurde tanks niet meer door de Gemeente goed werden bevonden heb ik een grote verzonken lekbak met daarop 4 x205 liter vaten.

Geen van alles hoeft dan aan keuringseisen te voldoen., anders is als er brandstof in zou zitten.

timhoeks2 (0) PRO, 9 jaar geleden

wat een idioterie weer he!!! belachelijk land wat regels betreft hoor. maar goed, dat is een oplossing. eigenlijk moeten we het allemaal niet pikken die onzin, maar ja, je weet niet waar je tegenover staat. ik hoorde ook dat afgewerkte aan de regels moet voldoen, maar bij nieuwe olie hoeft dat niet.

P. Kelder (0) PRO, 9 jaar geleden

[quote=garage van horne3459]heb ik een grote verzonken lekbak met daarop 4 x205 liter vaten. Geen van alles hoeft dan aan keuringseisen te voldoen[/quote]
Ik heb mn opslagvaten van wieltjes voorzien, zo omzeil je het e.a.
Gemeente is er niet blij mee maar kunnen hier niets mee.

Gr. paul

Edwin2581 (0) PRO, 9 jaar geleden

Dat klopt paul.
Ik heb zowel mijn afgewerkte olie als mijn olie afgiftepunt op verrijdbare wielen staan, dan hoef je geen lekbakken e.d te hebben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.