Algemeen: Texton Electronique alarm (?) schema

Hallo,

een vriend van me is een auto weer rijdbaar aan het maken die een tijd heeft stilgestaan. Hij heeft 'm zo gekocht dus komt her en der wat verrassingen tegen. De grootste is wel een soort alarmsysteem van het merk "Texton Electronique".

Nog nooit van gehoord, maar hopelijk iemand hier wel en is er nog wat kennis (liefst schema's) overgebleven van dit produkt. Mocht iemand hier iets weten of hebben, laat je horen. Ding moet er eigenlijk gewoon uit maar dan wel op een nette manier.

Alvast dank!

Alex

Alex218

Geplaatst door Alex218 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Erwin2907 (0), 8 jaar geleden

Via google even gezocht, texton maakt(e?) deel uit van Delphi denk ik zo. Ik heb het vermoeden dat het Texton van vroeger Delphi France is geworden. Wie weet kunnen zij je verder helpen als je een mail met wat foto's stuurt?

Alex218 (0) PRO, 8 jaar geleden

Dank voor je reaktie en de genomen moeite. Zelf dacht ik gevonden te hebben dat het later texalarm was gaan heten, maar jouw link geeft weer wat anders aan..

Uiteindelijk hebben we het systeem er stap voor stap uitgehaald, wat helaas maar een deel van een aantal rare storingen oploste. Na het vervangen van de GM5 en ZKM werkt een en ander weer normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.