Asia Hi-Topic 1996: Vraag over de Asia-Hi-Topic.

Bouwjaar: 1996

Waarop is de techniek van de Asia Hi-Top op gebasseerd, men zegt op de Mazda E2200 techniek en met Kia Specificaties en hoe is deze auto ?
Graag reactie over deze type daar ik er een wil aanschaffen maar in twijfel ben daar ik deze auto totaal niet ken en weinig zie.

advance

Geplaatst door advance (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Asia Hi-Topic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mart7352 (0), 20 jaar geleden

Deze auto's hebben een groot nadeel:er zijn geen nieuwe onderdelen meer voor te koop.

advance (0), 20 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, ik had voornemens er een te kopen maar gezien dat er geen of niets meer aan onderdelen te verkrijgen is, (en ook geen importeur en dealers meer zijn)heb ik besloten niet tot aankoop over te gaan.

TonyTR (0), 20 jaar geleden

de voorruit is het zelfde met de mazda e2200 dus zal de techniek ook zo naar zijn.

Hans4037 (0) PRO, 20 jaar geleden

Prima keus om het niet te doen,en alles van mazda is net even iets anders.

turbo11673 (0) PRO, 19 jaar geleden

ik heb by een asia dealer gewerkt het zyn slechte bussen met veel problemen myn advies niet kopen ik toen de tyd alles aan gerepareerd. er is weinig aan onderdelen te komen

vriendelyke groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Asia Hi-Topic of stel zelf een nieuwe vraag.