Audi A4: automatische bak wil niet uit de Pstand

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Nadat ik met de auto een stuk heb gereden, hem uit zet kan ik niet meer gelijk starten, de controle lampjes gaan allemaal branden incl de kachelmotor gaat draaien, maar de startmotor gaat niet rond, ook de benzinepomp hoor je niet draaien.
Na ongeveer 10 a 20 minuten start hij weer normaal en was er ook niets meer van te merken tot vandaag ik hem starte toen bleef het remcontrole lampje bij de pook branden en kan ik de bak niet meer uit de P stand krijgen, de rem lichten werken normaal.
als ik de auto uitlees heb ik geen foutcodes !!!!
weet iemand hier een oplossing voor..
bvb dank VDA

VDA

Geplaatst door VDA (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Zo te horen probleem vanaf de pook, als deze niet goed de stand doorgeeft dan mogelijk ook niet starten (start niet in bv z'n D of R) dus ik denk het daarin zoeken, beste is om op dat moment de meetwaardes te zien via de testkast van wat de pook op dat moment doorgeeft, daarna weet je wat meer denk.

VDA (0) PRO, 8 jaar geleden

dat de auto niet wilde starten heb ik gevonden dat was de startdraad van de startmotor, het bleek dat de draad in de waterbak links voor bijna gebroken was in de stekker aansluiting.
Het probleem dat de pook niet uit de P stand wilde heb ik niet gevonden, het gekke is dat het niet meer voor is gekomen, ik heb de auto vanavond weer aan de klant meegegeven dan die het in de gaten houden of het eventueel nog vaker gaat gebeuren, en zo niet dan gooi ik het maar op een eenmalige toevals storing.
maar bedankt voor het mee denken gr VDA

dop27 (0) PRO, 8 jaar geleden

de slonoid die de pook vrij moet zetten wil wel eens haperen!

VDA (0) PRO, 6 jaar geleden

Sorry dat ik zo laat nog reageer, de storing van de pook is niet meer terug gekomen.
Bedankt voor het mee denken.
Groet VDA
Deze topic kan gesloten worden

VDA (0) PRO, 6 jaar geleden

Deze topic kan gesloten worden.
Groet VDA

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.