Audi A4: regelapparaat airco en FAN's

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AWX, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 96

Bij deze toledo deed airco het niet meer, omdat deze 4jaar geleden voor het laatst was gevuld dit maar als 1e laten doen. Er bleek slechts 40gram verloren te zijn, na opnieuw vullen deed ie het nog niet en men vermoedde de pomp.
Ik heb zelf op de stekkers gemeten maar ik kreeg geen 12v, alle zekeringen in orde, ook de blok op de accu want ik heb deze al eens kapot gehad.
Via een schema in autodata kwam ik erachter dat het regelapparaat van de FAN ook de airco pomp stuurt.
Ik had er nog 1 liggen van een seat cordoba uit 2003, exact hetzelfde echter de laatste letter was een G en die wat in de toledo zat een K. Bij deze laatste stonden op 2 aansluitingen NTC, maar vreemd genoeg doet de airco het wel.

Weet iemand wat het verschil tussen beide is ? Anders neem ik geen risico en bestel ik de juiste op onderdelenlijn.

Ik zie net dat ik per ongeluk in het proffesional forum zit en ook nog een verkeerd kenteken heb ingevoerd, het gaat om een seat toledo 1.9TDi uit 2001.

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Audidriver73 (0) PRO, 5 jaar geleden

Aangezien de airco probleemloos werkt en er geen storingen zijn heb ik het regelapparaat laten zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.