Brommobielen: Ontladen

Hallo mensen,

Ik heb een micorcar staan Mc1 met een ontlaad probleem, een clandestine verbruiker dus.

Klant stond langs de weg stil , accu was leeggelopen , nou heb ik ff een nieuwe accu erin gezet, laad goed ook met alle verbruikers aan, nou komt het , als ik de multiemeter er op zet loopt hij heel langzaam naar beneden maar dan laat ik hem even staan na een uur van bij v 12V naar 11.32, als ik dan na +/- 20min weerkom is de accu schoon leeg 0.30V .

Nou heb ik alle bedrading gecontoleerd, relais gecontroleerd, draden van de Dynamo ook even los gehaald kijken of dit hielp, niet dus.

Div zekeringen van onderdelen die constant + hebben eruit gehaald zonder resultaat.

Heeft iemand dit meegemaakt ? of zijn er nog iedeen , ik dacht zet het even hier neer, ik ben er ook niet constant mee bezig geweest vanwege drukte , maar misschien zijn er iedeen van iemand hier , dan hoor ik het graag .


Alvast bedankt

Met vr grt Laurens

laurens6452

Geplaatst door laurens6452 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ad102 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heeft die microcar een dynastart,Laurens? Zo,ja, het (gecombineerde) anker dan goed uitblazen want het stof van de koolborstels is geleidend en kan een lichte sluiting veroorzaken. Vroeger meegemaakt bij de dynastarters. Wel je gezicht weghouden en een kapje voor. Succes. Grtn. Ad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.