Brommobielen: riem klapt bij gasgeven

wij hebben hier een minicruiser king brommobiel van 1.5 jaar oud.als je hiermee rijd en je laat het gas los en geef daarna weer gas dan hoor je een klap onder de motorkap.dit veroorzaakt de riem.heeft iemand hier ervaring mee,moet de riem soms vervangen worden of kan er iets afgesteld worden.
alvast bedankt .gr Gep

stuivenberg

Geplaatst door stuivenberg (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

gardejonge (0) PRO, 16 jaar geleden

Het klappen wordt veroorzaakt door de schijfgedeeltes van de variomatic. Tegenwoordig zijn er type schijven tekoop die de klappen beter opvangen.

marcel7031 (0) PRO, 16 jaar geleden

Maak anders de gasklepveer wat zwaarder, weet je trouwens zeker dat de motorrubbers nog goed zijn?

stuivenberg (0) PRO, 16 jaar geleden

we hebben alle motorrubbers al gecontroleerd,wij dachten eigelijk dat die variomatic af te stellen is.wij hebben maar een 45km auto in onderhoud maar wat een drama dingen zijn dat zeg.vers bak ook al een keer in elkaar gedraait en garantie ho maar.ondeskundig gebruik zeggen ze dan.waar zijn anders die schijven te koop.
gr gep

gardejonge (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk of bij minicruiser of leveranciers zoals minicar-parts uit Hoevelaken (www.minicar-parts.nl) . De koppelingset of koppeling bakzijde staat niet op hun onderdelen lijst maar ik denk als je telefonisch contact met hun neemt dat ze je verder kunnen helpen, ook voor technische vragen/problemen kun je bij hen terecht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.