Cadillac Seville: brake problem

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.1 v8

rem werkt bijna niet, pedaal is wel hard.
We hebben nieuwe remolie gezet + goed ontlucht, eveneens alles roestvrij gemaakt en gezorgd dat alles vrij kan bewegen.
Ook hebben we de vacuüm gecontroleerd en voor zover we kunnen zien werkt alles naar behoren. rembekrachtiging behoud vacuüm.
Wat wel opvalt is als het lampje brake niet oplicht de rem beter werkt, maar na enige keren pompen met pedaal gaat lampje aan en zijn we terug bij af. Volgens instructie boekje werkt dan de noodrem.
Nu is de vraag of iemand bekent is met dit remsysteem + hoe de vacuüm eventueel gestuurd wordt en wat er voor kan zorgen dat het lampje oplicht.

Vex

Geplaatst door Vex (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Seville? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

berendonck (0) PRO, 16 jaar geleden

Trek de vacuumslang eens los van de bekrachtiger, als dan de remvertraging niet veranderd, is toch de bekrachtiger defect.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

juist, probleem moet in de bekrachtiger zitten. Je moet voor europese begrippen een nogal week gevoel hbben met de remmen van zo'n amerikaan, een hard pedaal geeft aan geen bekrachtiging. Vaak is het membraam in de bekrachtigings pot lek. Ik weet niet precies waar je zit, je geeft geen woonplaats op, maar de meeste gm potten van die leeftijd zullen passen, gewoon oude eraf en even meenemen naar de us car sloper/specialist

gr
Peco Power

Vex (0) PRO, 16 jaar geleden

Wanneer ik rembekrachtiger rechtstreeks op de vacuüm pomp aansluit werkt rem naar behoren en blijft het lampje uit. Ik ga nu het vacuüm circuit verder controleren.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

het dopje dat in de rembekrachtigingspot gaat is officieel een 1 weg klepje, is dat dopje/klepje niet lek?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Seville of stel zelf een nieuwe vraag.