Cadillac Coupe De Ville: Leverancier banden Cadillac 235/60-17 met wit vlak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Ben op zoek naar iemand die banden kan leveren voor de begrafenisauto die wij in onderhoud hebben, een Cadillac De Ville Station. Het betreft de maat 235/60-17. wat vrij speciaal schijnt te zijn. Er zitten nu GoodYear Eagle LS reinforced op. Ik heb dit al gevraagd aan Mercury, die niet direkt een leverancier wist.Maar niet geschoten is altijd mis dus wellicht is er hier nog iemand die dit wel eens bij de hand heft gehad.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Coupe-De-Ville? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

21 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

siem probeer deze eens
dat is eeen hele grote
reedyk banden strijen
telfoon nr 078 6478000

kleijn (0), 15 jaar geleden

[quote=Hans4040]http://www.rbi.nl/[/quote]
ja inderdaad maar die heb ik niet wel zijn telefoon nr
kom er wel eens vandaar

Hans4040 (300) PRO, 15 jaar geleden

Ik dacht : ik vul je even aan.....

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

siem,

bel hier maar heen, miss dat hij ze kan leveren, heb alles bekeken, niemand die ze heeft ook in Zweden niet, enigste wat er is zijn off road banden met witte letters op de zijkant, lijkt me niet helemaal netjes onder een uitvaartvoertuig.
http://www.uitvaartmobiliteit.nl/home.ph...

gr

Peco Power

80B4ever (0), 15 jaar geleden

Hier misschien??
http://www.classictire.nl/

80B4ever (0), 15 jaar geleden

En hier hebben ze ook wel banden in de juiste maat, maar zo te zien zonder witte zijvlakken:
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?ds...

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Siem, ik weet niet hoever je ondertussen bent, maar in Amerika zijn ze (met pijn en moeite) te leveren, ze kosten dan 99 dollar per stuk, maar d'r komt ook zo'n bedrag aan vracht bij. nou komt er als het goed is binnenkort wel weer een container deze kant op, ze zouden daar zo bij in kunnen (spareparts;-)) maar dan moet je nog een week of 8 geduld hebben. Heb gevraagd of men daar een alternatief kan vinden, maar schijnt echt een hele vreemde maat te zijn voor een wit zijvlak. ik hoor het wel.

Gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Siem,
Hier op de site van goodyear in de states leveren ze er nog 1, het is dan de goodyear eagle ls p235/60/17 103s xnw XNW staat voor extra narrow white, dat is dus de witte lijn.
http://www.goodyeartires.com/goodyeartir... scroll deze page maar ff af, dan vindt je hem wel.

als je nu contact opneemt met Goodyear in Nieuwegein, dan moeten zij dit toch wel kunnen leveren

http://eu.goodyear.com/nl_nl/index_flash...

gr

Peco Power.

(in amerika bestellen, dan komt er al 30 dollar per band bij aan verzendkosten binnen amerika, het betreft natuurlijk Californie, dus dan komt er weer tax overheen, en als de maat niet deugt of de witte streep niet zit ik straks weer met 2 nieuwe banden in de kelder)

Treb (0), 15 jaar geleden

Moi,
Mocht het allemaal toch niet lukken, dan is opnieuw coveren in dit geval misschien een oplossing?
Groet,
Bert

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Treb]Moi,
Mocht het allemaal toch niet lukken, dan is opnieuw coveren in dit geval misschien een oplossing?
Groet,
Bert[/quote]
Da.s een oplossing Bert, maar of je dat wilt onder zo'n auto, het cuppen van de achterbanden bij zo'n achterwielaangedreven Caddy, doet mij vermoeden dat ie wel eens anders gebruikt wordt dan alleen stapvoets in een rouwstoet. Die coverlaag hangt er dan straks zo los omheen ben ik bang. De band staat in amerika nog steeds op het leveringsprogramma, maar is in Californie niet eens op voorraad, wel in Pensylvania, en evt te betellen bij de bandenboer in Los Angeles, komt dan op 135 dollar ex tax . en dan moet het hier nog heen, Goodyear nederland moet toch wel de connecties hebben om een setje banden deze kant op te krijgen. Goodyear maakt ze nog nieuw.
Het vervelende is eigenlijk dat de auto een omgebouwde cadillac sedan de ville is, waar een zgn optiepakket op geleverd is, in dit geval een speras, verzwaarde remmen en in plaats van 16 inch velgen met 225/60 banden dus 17 inch velgen met 235/60 banden. 225/60 16 inch is er bij bosjes te krijgen, ook hier in Nederland wel en ook met witte bies.

gr

Peco Power

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

Alternatief dat we uiteindelijk gaan monteren is 225/65-17. Schijnt bijna dezelfde rolomtrek te hebben, althans moet binnen de toleranties liggen. Echter ook niet met witte band, dus gewoon 4 banden besteld.

Pascal Limpens (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb afgelopen jaar ook nog banden voor een lijkwagen besteld echter met witte rand.
Zal kijken of ik het adres nog kan achterhalen.

Mvrgr, Pascal

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Siem Bijman]Alternatief dat we uiteindelijk gaan monteren is 225/65-17. Schijnt bijna dezelfde rolomtrek te hebben, althans moet binnen de toleranties liggen. Echter ook niet met witte band, dus gewoon 4 banden besteld.[/quote]
een kniesoor die er op let, maar die waren volgens mij wel MET witte bies te leveren geweest. De meeste "toeschouwers" hebben wel wat anders aan hun hoofd (logisch) dan op de banden van de "laatste taxi"van een dierbare te letten.

gr

Peco Power

sjaak10918 (0) PRO, 15 jaar geleden

en met 16 inche velgen kom je waarschijnlijk tegen de remklauwen vast te zitten ? anders zou dat ook een alternatief zijn; montage van andere velgen.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

waar wil je die gaan halen dan Sjaak? DIt type heeft een afwijkende steek (grote steek), daarvoor moet je dan in Amerika wezen. wel zal het lukken om d'r van die onwijze 20 inch chromen krengen met spinners voor te krijgen a la snoop doggy dog/ pimp my ride.
maar ik denk dat de keuze van Siem redelijk goed gaat komen. 65 serie heft het hoogte verschil door breedte verlies t.o.v de ori 60 serie band naar tevredenheid op. (ja, lees die zin maar ff een paar keer ;-))

sjaak10918 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Mercury]225/60 16 inch is er bij bosjes te krijgen, ook hier in Nederland wel en ook met witte bies.

gr

Peco Power[/quote]
sorry :( ik deed ook maar een suggestie, omdat die 16 inche banden wel makkelijker te verkrijgen zijn

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Pascal Limpens]Heb afgelopen jaar ook nog banden voor een lijkwagen besteld echter met witte rand.
Zal kijken of ik het adres nog kan achterhalen.

Mvrgr, Pascal[/quote]
Ik heb ze hier al wel liggen , maar nog niet gemonteerd, dus als je zou willen kijken of je dat adres of type band kunt vinden, hou ik me aanbevolen Pascal.

Pascal Limpens (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo,

Sorry voor de late reactie.
Probeer eens bij onderstaand bedrijf:

Kicken BV
Valkenburgerweg 41
6367 GT Voerendaal
Tel. 045-5751700


Succes, Pascal

chevy1619 (0) PRO, 15 jaar geleden

reedijk boekje heb ik voor me liggen staan ze niet in, beter naar van der ban heerhugowaard.

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

Ik heb met de beste man alles overlegd en de door mij bestelde banden gemonteerd. Inderdaad een kniesoor die daar de laatste rit op let...

Toch weer hartelijk dank voor alle moeite jongens,

Siem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Coupe-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.