Cadillac Fleetwood: Uitval ruitenwissers

Bouwjaar: 1974, Brandstof: LPG, Motorcode: 7.7 V8 (?)

Hallo

Ik heb een vraag over een oudje maar misschien dat iemand het weet. Als de ruitenwissers worden ingeschakeld werken ze ongeveer een minuut, dan stoppen ze ongeveer een minuut, dan doet ie weer een slag of 5 dan weer stil, enz.
Ik heb er verder nog niet naar gekeken maar misschien dat iemand dit iets zegt???!!!

mvg Henk Jan

Henkjan_80

Geplaatst door Henkjan_80 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Fleetwood? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

driver3 (0), 14 jaar geleden

hij heeft beslist een interval erin zitten op de hendel lijkt mij en dan zal deze stuk zijn hab een soort gelijk probleem met mijn mustang allen had ik nog het geliuk dat ik hem schoon heb gemaakt en hij was weer goed vaak zit er iets van vet tussen de kontackten als je het open maakt zal je dat vanzelf wel zien dat kan een probleem zijn

Suc 6 ermee en horen het graag weer van je

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

dat knopje van je ruitenwisserschakelaar(als ik het goed heb en kan herinneren) is tevens je interval dit kun je roteren oftewel ronddraaien maar ik vermoed dat dit een probleem is van je ruitenwissermotor zelf daar zit namenlijk het hele elektronische mechanisme in

Henkjan_80 (0) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reacties!
Zou iemand mij ook nog aan een schema kunnen helpen hiervoor of wordt dat moeilijk?

Volgende week komt de auto, dan moeten we maar eens kijken of we het fatsoenlijk aan de praat kunnen krijgen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Fleetwood of stel zelf een nieuwe vraag.