Cadillac Fleetwood: wagen zit op slot

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: onbekend

heb een caddilac fleetwoood op de parking staan reeds geruime tijd; wagen stond met ontgrendelde portieren en zonder battery op stal;nu blijken de deuren allemaal op slot en niet meer open te krijgen met de sleutels;HEB DE BATTERY TERUG GEPLAATST ZONDER REZULTAAT.ook al eens met de truuk dmv kapstok aan de binnenhendels te trekken dit kan maar de deur opent niet; wie kan hier mijn reddende engel zijn ik kan met de contactsleutel niet ontgrendelen.heb de indruk dat de slotmekaniek op vergrendelen blijfthangen ttz veel weerstand

zuiderbuur

Geplaatst door zuiderbuur (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Fleetwood? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 12 jaar geleden

je moet de afstandsbediening synchroniseren met de auto,
bij de auto gaan staan, de open en sluitknop tegelijkertijd indrukken en ingedrukt houden,na ongeveer 10 seconden hoor je de claxon of knipperen de lampen even.
Klaar!

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

een hulpverlener

garage van horne3459 (0) PRO, 12 jaar geleden

volgens mij heeft hij meer hulp nodig

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Juist, hij vraagt wel, maar feedback, ho maar, dit is ook al de 2e wagen die maanden zonder accu gestaan heeft...lees z'n bijdragen net door....

nou, werkt Van Horne zijn truuk niet, dan wordt het lastig.......maar zou er wel even een goede accu inzetten en dan pas proberen.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Fleetwood of stel zelf een nieuwe vraag.