Chevrolet US Astro 1991: Sturen en rem tegelijk

Bouwjaar: 1991, Brandstof: LPG

Bij het sturen gaat de rem in werkeing en blokkeren de wielen, het "anti-lock" lampje brand ook.

TesT

Geplaatst door TesT (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Astro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

heel bijzonder, anti-lock is logisch omdat je wielen blokkeren, de sensor ziet dus dat het wiel niet draait, heeft echter niks met de remmen te maken denk ik, eerder iets met het differentieel in de bak of een andrijfas met kuren.

greetz
peco power

TesT (0) PRO, 15 jaar geleden

Antilock is een abs storing, maar het probleem is opgelost zat in een rembooster, rembekrachtiging gaat via de stuurbekrachtigingsdruk en niet met een rembekrachtiger deze rembooster die de remkracht overbrengt was lek.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

hey, grappig, ik heb (misschien gelukkig) nog nooit iets bijzonders aan zo'n astrovan hoeven doen, maar ben blij met je info, ze hebben daar dus het bekrachtigingssysteem van een diesel op aangepast. Die hadden (wss wegens slecht vacuum) altijd al een rembekrachtiger gekoppeld aan de stuurbekrachtiging. (wat een ellende in de jaren 80 met ombouw van oldsmobile diesels naar benzine/lpg, had je weer zo'n raar stuiterend pedaal, en al die diesels gingen er aan hier in Nederland, )
maar fijn dat ik het weet

Greetz

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Astro of stel zelf een nieuwe vraag.