Chevrolet US Lumina: oliedruk automaat lumina

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: v6 90 kw

heren techneuten

ik heb hier een lumina automaat staan die geen olie druk opbouwd in de automaat bak en daardoor ook geen tractie heeft.
ik heb de carter pan van de automaat eronder uit gehaald en de zeef bekeken (zuiver) en daarna heb ik de zij deksel er onderuit gehaald en zie dan het regel brein zitten met daarin ook een soort olie druk schakelaar en een magneet ventiel. nu komt mijn vraag. kan iemand mij vertellen wat die regelen en heeft iemand dit probleem meer mee gemaakt.

hopelijk kan iemand mij helpen

groetjes rené

scheepie

Geplaatst door scheepie (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

eigenlijk heb ik een paar extra gegevens van je nodig, ten eerste wat voor type lumina, een sedan of een mpv (pontiac transsport model)
bovendien graag de motorinhoud, is het een 3,1 een 2,8 of een 3,8 liter.
wil de auto wel rijden, maar schakelt hij niet of doet ie helemaal niks?
Wel rijden maar niet opschakelen, dan is het waarschijnlijk de governor, een soort wormwiel dat druk zet. doet ie helemaal niks, dan is het wss de pomp. direkt achter de koppelomvormer. Onderin de carterpan niet toevallig wat plastic achtige deeltjes gevonden? die wijzen vaak op een kapotte governor nl.[img]http://i57.photobucket.com/albums/g201/p...[/img]
onder de dop met de 3 boutjes vind je de governor. ook belangrijk is het vacuumpotje, lekt de slang niet?

meer info nodig? zeg het maar.

greetz

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.