Chevrolet US Trans Sport: brommend geluid in aandrijving

Bouwjaar: 2007, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.9

Hallo.

ik heb een Chevrolet Uplander staan met een brommend geluid in de aandrijving tijdens optrekken.

wiellagers al vervangen ,maar doet het nog steeds

volgen mij komt het niet uit de V-bak.
ik wil eigenlijk een aandrijfas proberen,maar weet iemand of de aandrijfas identiek is van een trans sport (want die kan ik zo krijgen)


p.s. bij omschrijving auto staat transsport maar is volgens mij bijna de zelfde auto

metalux

Geplaatst door metalux (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

volgens mij zijn ze gelijk, us autofabrikanten houden lang vast aan de zelfde techniek. Is de auto ook toevallig een 4 wheeldrive?? Want die tussenbakken geven ook vaak ellende. Moet ook nog speciale olie in (toevallig laatst transsport gehad, de olie heb ik wel staan, dure zooi ook nog) niet toevallig iets met de remmerij? ( ik zoek ook maar wat)

gr
Peco Power

metalux (0) PRO, 12 jaar geleden

probleem opgelost
bleek helaas toch in de V-bak te zitten
V-bak is gereviseerd en geluid is weg(omvormer was niet goed meer na 140000 KM)

R_Bakker (0) PRO, 12 jaar geleden

Peter moet er in de tussenbak van een Transporter AWD soms ook Versatrek Fluid GM 12378514 hetzelfde als in het achtercardan.

Gr Ron

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Ja, dat moet erin, maar is maar een heel klein beetje, volgens mij is het nog geen half flesje van die lekkere dure versatrackfluid..... die leuke witachtige substantie... enneh, kijk eerst ff of je het bovenste vulplugje eruit kan krijgen, want ik had er laatst 1 en die zat toch vast... (en het was ook nog een rotmaat ook meen ik mij te herinneren) en wat eruit kwam was behoorlijk zwart, in tegenstelling tot achter, daar was het bruin...
deze had ongeveer 130 000km gelopen en het was een week of 3 terug, dus vandaar dat ik het mij herinner....
indien je meer wilt weten, mail mij ff want anders krijg ik te maken met de reclame regels en dat kan ik als Moderator niet maken natuurlijk

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.