Chrysler VOYAGER: gaat wel op slot met afstandsbediening maar niet open

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4L, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 108

Op slot doen met afstandsbediening werkt, maar openen niet.

boseind

Geplaatst door boseind (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jvr (0), 8 jaar geleden

Unlock-knop van afstandsbediening defect (schoonmaken)? Werkt de tweede afstandsbediening wel? Werken de knoppen op de deuren wel?

boseind (0) PRO, 8 jaar geleden

Tweede afstandsbediening werkt ook niet, met portierschakelaars ook wel op slot, maar ook niet open.

jvr (0), 8 jaar geleden

Knipperen de lichten aan de buitenzijde van de auto wel tijdens gebruik van de afstandsbediening (lock en unlock)? Gaat de binnenverlichting aan bij het unlocken met de afstandsbediening (ook al reageren de deuren niet)?

Van wat ik van de volgende website begrijp (http://forum.chryslerminivan.net/archive... kan er een probleem in de BCM zitten. De BCM stuurt de vergrendeling aan. Als je de IOD fuse er uit haalt (sommige doen dit 1 minuut, anderen doen dit 20 minuten) en terug plaatst, kan het probleem in veel gevallen weg zijn. Als het probleem weer terug komt, zal mogelijk de BCM opnieuw geprogrammeerd moeten worden.

Let ook op een eventueel aanwezige radio code, alvorens zekeringen te trekken.

boseind (0) PRO, 8 jaar geleden

De binnenverlichting gaat inderdaad wel aan tijdens het unlocken met de afstandsbediening, sloten functioneren/reageren echter niet

boseind (0) PRO, 7 jaar geleden

Bleek in de BCM te zitten, met behulp van Autobedrijf Brinkman Vuren storing opgelost, prima service. Andere gebruikte BCM gemonteerd, nieuwe was niet meer leverbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.