Citroën C3: Geen vermogen na vervangen brandplaatjes

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 8HX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 50

Andreas08, bedankt voor je tip. de verstuivers had ik van te voren gemerkt. ik heb ze nog laten testen en bleek dat ze alle 4 of kapot waren of te weinig opbrengt op toeren. Hierna 4 nieuwe gemonteerd en probleem verholpen. Dit was ook het probleem bij de Peugeot 307 HDI. Blijkbaar komt het vaker voor dat ze na demontage overlijden. Raar maar waar.

Doggen

Geplaatst door Doggen (0) PRO , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doggen (0) PRO, 8 jaar geleden

Na de klacht van een stinkende diesel lucht in de auto had ik de diagnose gesteld dat de brandplaatjes lekte. Na dat ik deze had vervangen was gelukkig het probleem van de diesel lucht opgelost. Maar nu zit ik met een ander probleem. De auto heeft totaal geen vermogen meer. max 120/122 km/u en dan houd het echt op. Iemand toevallig ervaring hiermee? Want ik heb dit zelfde probleem ook bij een Peugeot 307 HDI nadat ik ze brandplaatjes had vervangen en ook deze is wel van de diesel lucht af maar ook geen vermogen meer.

andreas08 (0) PRO, 8 jaar geleden

uitlezen op storingen
eventueel wissen kijken of probleem dan over is
je weet zeker dat alle verstuivers op de juiste plaats terug gemonteerd zijn??
niet verwisseld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.