Citroën JUMPY: P2137 P11B4

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 9H07, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

Deze auto heeft de bovenstaande foutcode's gekregen. Ik had geen omschrijving van de foutcode P11B4 en heb naar de dealer gebeld. Die heeft in de foutcode's opgezocht en gaf mijn advies om het gaspedaal te vervangen. Gaspedaal vervangen en 2 weken geen probleem.

Wat opvalt is dat de het motorstoringslampje brandt en de auto niet harder kan als de snelheid waar je mee reed toen het storingslampje aan ging. Als je de auto afzet en opnieuw start kan alles weer. Koelvloeistof niveau zakt heb het koelsysteem afgeperst alleen geen lekkage gevonden. Er zit een john gold cruise in deze is afgelopen week losgekoppeld. De storing is ook opgetreden tijdens rijden op cruise of dat iedere keer voorkwam weet ik niet.

Heeft de cruise er iets mee te maken of is er een inwendige lekkage van het koelvloeistof die het veroorzaakt?

Highway

Geplaatst door Highway (65) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumpy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (65) PRO, 6 jaar geleden

Cruise controle is nu 2 weken losgekoppeld. Het probleem heeft zich niet voor gedaan. Lijkt er op dat de cruise controle toch de veroorzaker is.

Highway (65) PRO, 6 jaar geleden

cruise control was inderdaad het probleem. We hebben een nieuwe kabelboom en module gekregen van John Gold.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumpy of stel zelf een nieuwe vraag.