Citroën Xsara: Verlichtings probleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hoi allen,

Een vervelend probleempje hier met een Xsara 2.0 HDI uit 2002, een maal de motor gestart en de verlichting ingeschakeld wilt deze niet meer uit. Ook niet wanneer de sleutel uit het contact is of iets dergelijks.

Het rare is dat wanneer de auto op contact staat (motor uit) je de verlichting gewoon aan en uit kunt schakelen zoals het hoort.

Wij hebben gekeken met het uitleesapparaat en daar gaf hij in de BSI verschillende rare gegevens voor (bijvoorbeeld, wanneer je het knipperlicht links bediende gaf hij op het uitleesapparaat aan dat de kofferbak verlichting werd ingeschakeld) naar aanleiding hiervan hebben wij de COM2000 schakelaar vervangen. Echter hierna nog steeds hetzelfde probleem.

Ook een precies dezelfde auto geprobeerd met de uitleeskast en daarbij waren de aangegeven gegevens in de BSI wel correct aangegeven, zal de BSI de boosdoener zijn?

Mochten jullie nog ideeën hebben hoor ik het graag,

Alvast bedankt!

Van Dinther

Geplaatst door Van Dinther (0) PRO , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 5 jaar geleden

Misschien heb je hier iets aan

https://www.citroen-forum.nl/?URL=http%3...

Van Dinther (0) PRO, 5 jaar geleden

Hoi,

Bedankt voor je antwoord, ik heb het zojuist even geprobeerd. Helaas geen verschil..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.