Classic Cars: Aanhaalmoment wielmoeren Jensen Interceptor

Goededag allen ,
Hoewel ik bijna overal heb gezocht voor de aanhaalmomenten van de wielmoeren van een Jensen Interceptor V8 uit 1969.

Heeft iemand een oplossing waar ik zie kan krijgen ? Of misschien weet iemand het ?
Het betreft stalen velgen met aluminium wielmoeren ( ja ja je leest het goed ! )

Maarten6789

Geplaatst door Maarten6789 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Classic Cars Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Tsja, da's lastig, ik heb ook wel eens aan zo'n monster met een 440 chrysler d'r in omgesleuteld, ik draai ze gewoon handvast (kruislings natuurlijk) en haal ze daarna nog iets aan, dan rijdt ik er een km of 5mee en haal ze nog eens aan. De eigenaar weet het en checkt het ook nog een keer. Het aanhaalmoment is volgens mij niet meer te achterhalen, maar miss dat er ergens een interceptor club/ forum is op het internet??

Viawikipedia vond ik dit e-mailadres van iemand die ook alle gegevens van de interceptors bijhoudt qua kleur en dat soort dingen, hij stond opemn voor vragen van interceptor owners, dus misschien dat je daar wat weg kunt krijgen mailto:tfmuch@bigpond.com

d'r is zelfs een webring, http://x.webring.com/hub?ring=jensenmoto... daar staan allerlei clubs, daar moet dit soort info te krijgen zijn
suc6
Peter

Maarten6789 (0) PRO, 16 jaar geleden

Bedankt voor de tip ! Iets late reactie van mij maar reuze bedankt !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Classic Cars Overig of stel zelf een nieuwe vraag.