Corvette C4 1991: probleem corvette c4 bj 91 wil niet aanslaan

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 5700

Kan iemand mij helpen met de startproblemen van mijn Corvette, de injectoren worden niet aangestuurd

richardhelpt

Geplaatst door richardhelpt (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Corvette C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

De auto wil wel rondraaien maar slaat niet aan? Flitst het sleutel symbool? Maak eerst de weerstand (chip wordt vaak gezegd. maar is het niet ) schoon op de sleutel, of probeer een andere sleutel. Als de motor wel ronddraait, maar niet aanslaat, dan zit het probleem niet in de vehicle anti theft system, maar in de ecu voor de injectoren zelf. Heb je wel vonk?

Het vats systeem omzeilen is het omzeilen van een anti diefstal systeem en daar werken wij op problemcar niet aan mee. Het probleem met vats is op internet wel terug te vinden met wat gegoogle, en ook de oplossing, dus zelf even op zoek gaan.

Het geven van oplossingen voor het niet aanslaan van je corvette is natuurlijk wel toegestaan, dus zal ik je topic aanpassen.

Gr

Mercury, Moderator Problemcar.

LOMAX (0), 13 jaar geleden

Een oplossing heb ik niet, maar wel hetzelfde probleem. Sleutel is goed, contact geeft hele toeters en bellenwinkel, startmotor gaat goed rond, en de kaarsen vonken mooi.
Waar kan ik het eenvoudigst beginnen testen/doormeten. Heeft dit type (88) gekende problemen met bvb ecu?
Bij opzetten contact hoor ik geen benzinepomp zoemen, hoor je die normaal wel? Ik heb de wagen namelijk nooit horen draaien, hij is hier op een aanhanger toegekomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Corvette C4 of stel zelf een nieuwe vraag.