Daewoo-Chevrolet Matiz: abs uitlezen van een Matiz 2008

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.8

We hebben een Chevrolet Matiz in onderhoud en deze auto heeft een storing in het ABS systeem, maar is met Snap on Solus niet uit te lezen. Wie weet welk merk uitlees apparatuur dit wel ondersteunt? Ook in de nieuwste software update is dit merk nog steeds niet door Snap on uit te lezen nl.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (115) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 10 jaar geleden

met de megamacs van hella gutmann kan je de abs wel uitlezen.

Siem Bijman (115) PRO, 10 jaar geleden

OK John,

bedankt. kan dus wel zonder dealerhulp

Siem Bijman (115) PRO, 9 jaar geleden

Klant is een tijdje blijven rijden maar wilde het toch opgelost hebben. Bleek abs ring linksvoor gebroken. Nieuwe gemonteerd en bij dealer uit laten lezen. Kregen de storing er niet uit en bleef een melding geven dat de sensor rechtsachter een fout had. Sensor bij ons weer gemeten (had dat eerder al gedaan en gaf keurig signaal af) en bleek wat vreemds mee want bij de abs computer kwam dit signaal niet aan. Nieuwe draad getrokken en lampje ging uit. Waarschijnlijk een slechte verbinding onderweg, maar aan de stekker achteraan was niets te zien wat dit kon verklaren.

Maar probleem is opgelost en daar ging het om.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.