Daewoo-Chevrolet Tacuma: Reageert niet op gaspedaal

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Onze klant heeft nu 2 keer gehad dat tijdens het rijden de auto niet reageert op gasgeven. Na een paar keer het pedaal op en neer te bewegen weer wel. Ik vind dit heel vreemd omdat de auto nog gewoon een gaskabel heeft. Volgens mij moet dit eerder een probleem zijn in de brandstofvoorziening of de ontsteking maar de auto valt niet stil bij het intrappen van de koppeling. Ik heb dit zelf nog niet ervaren en onze klant nu 2 keer in ongeveer 6 weken tijd.

harlie

Geplaatst door harlie (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Tacuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ramon9285 (0) PRO, 8 jaar geleden

Brandstoffilter niet dicht?

harlie (0) PRO, 8 jaar geleden

Ik denk zelf niet aan het brandstoffilter omdat ze dit probleem niet heeft bij volgas maar gewoon in de bebouwde kom bij een snelheid van ongeveer 30 km/u. Inmiddels is de EGR-klep vernieuwd en een paar weken later de bougies (omdat hij in begon te houden) en probleem heeft zich niet weer voorgedaan.

harlie (0) PRO, 6 jaar geleden

Probleem krijgt geen vervolg omdat klant auto heeft ingeruild omdat er steeds meer problemen mee waren. Topic kan dicht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Tacuma of stel zelf een nieuwe vraag.