Daewoo-Chevrolet MATIZ: remverschil voor

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A08S3, Motorinhoud (cc): 800, Vermogen (kw): 38

Hallo,

Ik ben bezig met een Matiz die is afgekeurd op 40% remverschil voor. Na ontluchten remmen dit teruggedrongen naar 32% maar nog steeds niet goed.
Wat me opvalt is dat als ik opbouwend ga remmen dan is er een enorm verschil links en rechts. als ik door rem dan wordt het verschil kleiner.
Ik heb de remblokken al van links naar rechts gewisseld om event. wrijving tov elkaar uit te sluiten. Verschil blijft hetzelfde. links remt hij gewoon een stuk minder.
Nu zat ik te denken aan een remslang die dicht zit, maar bij ontluchten links en rechts merk je qua doorstroming bijna geen verschil. Er zit geen remdrukverdeler op alleen de abs-pomp zit er nog tussen en die werkt prima verder.

Heeft iemand dit ooit ervaren bij een dergelijk model?
Zit zelf ondertussen aan de hoofdremcilinder te denken. Ook omdat ik het pedaal wat weg voel zakken de eerste x remmen.

Ik hoop dat iemand me kan helpen bij dit probleem,

mvg Jeroen

jeroentv

Geplaatst door jeroentv (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (115) PRO, 7 jaar geleden

Beide remklauwen 100% goed?

rene coumans (0) PRO, 6 jaar geleden

ik heb het zelfde probleem, hoofdremcilinder heb ik vervangen maar de symptomen zijn het zelfde gebleven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.