Daihatsu Cuore: co+lambdawaarde

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

bij stationairloop is CO goed. Op toeren gaat de CO richting 5%. de lambdawaarde is dan laag (0,8). Kat is gevuld. geen valse lucht. Kleppen gesteld. Al een tijdje aan het vechten met deze auto. Wie weet een oplossing?
gr Paul.

paul500

Geplaatst door paul500 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Plaats eens alle waardes van de 4-gas test te samen met het signaal van de lambda-sonde.

autobedrijf van breugel (0) PRO, 14 jaar geleden

ik heb ook 2 van deze auto's in onderhoud.
eerst iederjaar aan het ****en en dit jaar voor het eerst de lambda sonde los gekoppeld en toen was de 4 gas test ineens perfect.
stekker onzichtbaar onder de onsteking vastgebonden en afgemeld.

dit zijn van die overgangs model auto's met elektronische carburateur en lambda sonde en katalysator.

paul500 (0) PRO, 14 jaar geleden

Na een hoop experimenten met o.a. stekkertjes van de lambda en censoren, een andere sonde en weet ik allemaal, toch op zoek gegaan naar een onzichtbare afstelmogelijkheid. en ja hoor, aan de linkerkant van de carburateur bevindt zich een nylon kapje met daaronder een met de tang te verstellen stelschroef. Co vliegt naar beneden en de lambda waarde keurig op 1. morgen afmelden. Allen bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.