Daihatsu Cuore: Onregelmatig lopen ( stotteren ) van de motor.

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 847 cc 3 cilinder

Beste mensen, ik heb hier een Daihatsu Cuore 847 cc 3 cilinder carburateur van 1992 staan die wat kuren vertoond. Bij koude motor is er niets aan de hand en rijdt de auto prima, als de motor warm is en je zet de motor uit en start de motor opnieuw dan loopt de motor erg slecht, loopt erg onregelmatig en er valt niet meer met de auto te rijden. Zou iemand weten wat dit zou kunnen zijn? Ik heb de bougie's , kabels , verdeler kap en bobine als vervangen maar hier ligt het niet aan. Hoop dat iemand een oplossing heeft.

Mvg, Chris

chrisrossenaar

Geplaatst door chrisrossenaar (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

marcel7031 (0) PRO, 12 jaar geleden

4 gas waardes?

chrisrossenaar (0) PRO, 12 jaar geleden

Als de motor goed loopt zijn de waardes in orde. Als de motor onregelmatig loopt liggen de waardes hoger en begint de auto ook de stinken.

Leo65141 (0) PRO, 12 jaar geleden

Hoe zijn de contactpunten ??? en klepspeling al gecontroleerd

chrisrossenaar (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb vandaag de contact punten gecontroleerd en die zijn in orde, de motor loopt ook goed vanaf de eerste keer starten maakt niet uit hoe ver je er mee rijdt. Zodra je de motor opnieuw start loopt de motor voor geen meter meer. Klepspeling zal ik morgen controleren. Nog andere suggesties?

kaleido 1 (1610) PRO, 12 jaar geleden

Gaat hij niet op de choke als hij warm is , temperatuursensor voor choke dubieus / defect
Of loopt hij al weer goed ? feedback is welkom.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.