Dodge 0: Niet te starten en afslaan Ram Van

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 crd

Vreemd probleem met een Ram Van uit 2002 met de 2.5 crd. Auto is enkele malen onder het rijden ploteseling afgeslagen waarna hij wel start maar niet aanslaat. Anwb terplekke een extra massakabel getrokken waarna de auto weer (even) reed. Vanochtend wel starten maar weer niet aanslaan ook niet met extra massa. Computer meld foutcode 515.

Aanslepen van de auto is wel enkele keren gelukt, waarna de motor even loopt en spontaan weer afslaat.

Iemand een suggestie wat er loos kan zijn.

edmar2543

Geplaatst door edmar2543 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

memos (10) PRO, 17 jaar geleden

Kan aan de verstuivers liggen. Deze gaan tegenwoordig heel gauw stuk en dan krijg je zulke problemen. Ook de pompen kunnen tegenwoordig nergens meer tegen en gaan regelmatig stuk. Een goede bescherming met speciale toevoegingen biedt wel eens soelaas.

edmar2543 (0) PRO, 17 jaar geleden

Storing na lang zoeken gevonden, stekkerverbinding op een van de verstuivers maakte af en toe een slechte verbinding. Het klemveertje klemde niet goed op een van de aansluitingen van de verstuiver.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge 0 of stel zelf een nieuwe vraag.