Ford USA Taurus : koelvin slaat niet aan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 24v

het probleem is dat alletwee de vinnen niet aanslaan als de motor te warm word , nu hebben wij de stekker al los gehad van de koelvinmotoren en daar meten we op alledrie de draden 12 volt terwijl er 2 rode en 1 zwarte draad is.
tevens is het zo dat als wij het relais handmatig aansturen er ook niets gebeurt

wie oh wie heeft een tip cq oplossing

jetta16v

Geplaatst door jetta16v (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Taurus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Verbind met een draad de stekker eens door, 1 op de zwarte, 1 op 1 van de roden. het check engine lampje zal wel gaan branden, maar dat komt omdat de stekker er af is. de beide roden geven de verschillende snelheden (was tenminste zo bij de oude types met de 3.8 er in. ) anders stekker van koelvin loshalen en deze rechtstreeks aansturen met een accu of acculader. draait die niet, dan is de koelvin kapot, voor onderdelen, google even op autopart of us parts voor onderdelen, deze taurus en sables (mercury, is de zelfde auto) liggen zat op de sloop, misschien is een ford windstar ook gelijk, de motor in elk geval wel.

gr

Peco Power

jetta16v (0) PRO, 13 jaar geleden

probleem is opgelost we hadden inderdaad goed gemeten maar konden het niet bevatten dat in een keer alletwee de vinnen er mee gekapt waren maar na de koelvinnen gedemonteerd te hebben en direkt op de accu gezet te hebben constateerde wij dat alletwee de koelvinnen kapot waren .

bedankt voor de info groeten ABI Bennekom

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Taurus of stel zelf een nieuwe vraag.