Ford FOCUS: egr storing

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G8DC, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

iemand een idee voor het volgende probleem : auto komt bij ons in de garage met storingen , verstuivers stuk / roetfilter vol (dus regenereerde niet meer ) vernieuwd / egr storing dat hij dicht stond (vernieuwd en de luchtmassameter vernieuwd nou is het volgende aan de hand !!! klant rijd ongeveer 60 km en valt in storing , auto uitgelezen , egr storing , kracht verlies , stekker erafgehaald van egr en gaat als een speer , kan volgens ons niet aan de turbo liggen , hopelijk heeft er iemand een sugestie

jari03

Geplaatst door jari03 (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (430) PRO, 6 jaar geleden

ik weet niet wat voor egr-klep je gemonteerd hebt, maar wij hebben zeer slechte ervaringen met aftermarket erg-onderdelen.

jhl (0) PRO, 6 jaar geleden

Hangt er vanaf wat je met after market onderdelen bedoelt Harry. Pierburg is ook after market, maar is wel de grootste producent van originele EGR-kleppen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.