Ford Kuga: antislipregeling + storingen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Hallo, Ford Kuga 2.0 TDCI Bouwjaar 2007, lampje antislipregeling blijft branden + radio + navigatie is volledig uitgevallen + wagen trekt slecht op.
Uitlezen met maxidas krijgen we volgende foutcodes: U0401 en U0401-e0 en U2100-00 en U2100-00-2F. We hebben ook soms een groot stroomverlies. Kent iemand dit probleem. Groeten Frank.

Ilse

Geplaatst door Ilse (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Kuga? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (200), 6 jaar geleden

Accuspanning is goed bij draaiende motor?
Al eens een startkabel tussen motorblok en carrosserie geprobeerd? Als de massakabel van motorblok naar carrosserie slecht is krijg je ook zoiets.

Ilse (0) PRO, 6 jaar geleden

ja deze laadt 14.2Volt. Kabels heb ik ook al bijgelegd maar geen resultaat.

atte (0) PRO, 6 jaar geleden

In welk toerengebied/versnelling trekt de auto slecht op? Wat versta je onder slecht optrekken? Niet soepel op snelheid komen of met horten en stoten?

check

Beste antwoord, geplaatst door Ilse (0) PRO, 6 jaar geleden

Probleem is opgelost. Stroomverlies zat in de radio/navigatie en het slecht optrekken was een scheurtje in het vacuumslangetje van de turbo. Bedankt voor het meedenken. Frank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Kuga of stel zelf een nieuwe vraag.