Honda Accord: Achterklep gaat niet op ab open

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

Stationcar waarvan de achterklep niet opent via de afstandsbediening. Geen draadbreuk gevonden en twijfel aan de module die dit regelt. Kost echter meer dan 600 euro en is op zich niets aan te zien, dus dat durf ik (nog niet) aan. Iemand dit al wel eens bijn de hand gehad misschien?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

Tsja, wie heeft er een accord wagon van 2006 Siem?
Tis toch niet ff langer de knop vasthouden zoals bij de cadillac? Of een programmerings verandering (accu losgeweest?) Bij opel ging het fout doordat de klep op slot gedraait was met de sleutel. Dan eerst weer ontgrendelen met de sleutel en dan op slot van slot met de ab. Ff zoeken in de usa, daar zijn ze veel verkocht, als acura, google is vaak een goede raadgever!

Gr Peco

Pivavar (50), 11 jaar geleden

Tourer is alleen voor Europa, dus google zal niet (veel) helpen. Gaat ie wel dicht met de AB? En als je hem ontgrendelt, opent ie dan wel zelf verder? Het kan aan het slot liggen, aan de ECU (van de klep) of de motor.... Foutcodes?

Siem Bijman (140) PRO, 11 jaar geleden

geen foutcodes,na accupolen los en weer erop gaat ie ontgrendelen en klein stukje los
maar zonder de waarschuwingstoon(piep)

Siem Bijman (140) PRO, 11 jaar geleden

Heb de contactjes van de achterklepbediening eens met contact cleaner ingespoten en tot mijn verrassing hoorde ik toien het zoemertje weer en werkte alles zoals het hoort.

Bedankt voor het meedenken Peter!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.