Honda Insight: Fietsendrager

Bouwjaar: 2009

We hebben een trekhaak van Bosal onder een Honda Insight gezet speciaal voor een daarvoor bedoelde fietsendrager. Nu wil de klant de fietsendrager plaatsen, maar "schijnt" het zo te zijn dat voor deze trekhaak Bosal geen fietsendrager meer levert. Ze hebben ons dus een oud model trekhaak laten monteren en een nieuw model fietsendrager erbij geleverd.

Kan gebeuren natuurlijk, maar weet iemand van jullie misschien nog een adresje waar we zo'n soort fietsendrager nog kunnen krijgen?? Want een andere trekhaak monteren is nou niet direct iets waar we op zitten te wachten....

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (115) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Insight? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ferdinand (0), 9 jaar geleden

Siem,
Kijk eens op Marktplaats bij onderdelen Honda.Toinedegraaff in Gouda heeft er 1 te koop.Wellicht is het degene die jij nodig hebt.
Ferry

Siem Bijman (115) PRO, 9 jaar geleden

Oke, Ferdinand bedankt voor je meedenken. Ga eens informeren.

Gr, Siem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Insight of stel zelf een nieuwe vraag.