Hyundai ix 35: aanhanger stekker 13 polig

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4gdv, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 76

kan je aanhanger stekker plaatsen zonder can bus aansluiting zonder probleem ? heb een set van bosal typ 027-998 met canbus verbinding en het werkt voor geen meter leverancier weet er geen raad mee volgens hem is het de juiste maar schema is van tucson en kia sportage bj vanaf 2015 dit klopt niet met ix35 ik zou een gewone 13 polige op aansluiten zonder canbus
iemand ervaring mee ?
mvg rudie

rudie maas

Geplaatst door rudie maas (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai ix35? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

corvanjaarsveld (0) PRO, 6 jaar geleden

Met een Renault had ik hetzelfde probleem. Bleek dat de combinatie stekker en stopcontact niet lekker was. De microschakelaar in de zijkant van het stopcontact werd niet bediend door de stekker. Dus kreeg relais geen seintje.

Hopelijk heb je er wat aan.

Cor. van Jaarsveld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai ix35 of stel zelf een nieuwe vraag.