Lada Niva 1998: Bedradingsschema injectie systeem(GM Multec-S)

Bouwjaar: 1998

Wij hebben hier een probleem met een Lada Niva met het engine management systeem.Ik zou graag een bedradings schema heben,maar kan er hier(in Nieuw Zeeland) geen te pakken krijgen.Het is volgens mij een (GM)Multec systeem,met een centrale injector en een dubbele bobine.Volgens mij is het systeem in "limp home mode".(Erg rijk mengsel,stappen motor werkt niet,en ontsteking blijft op basisafstelling.)Weet iemand hoe ik het systeem kan uitlezen?
Gaat dat met een Opel tester?(Ik heb hier de Bosch KTS 520)
Bij voorbaat dank,
John Gijsbers

John5720

Geplaatst door John5720 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lada Niva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

John5720 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb ondertussen toch een compleet bedradingsschema te pakken gekregen.Dat heeft me veel geholpen.Maar ik zou graag de specificatie hebben voor de benzinedruk.Ik meet 2.1 bar.Autodata zegt dat dit ok is,maar alle andere Multec systemen met TBI(throttle body injectie)=1 verstuiver) die ik gezien heb hebben allemaal minder dan 1 Bar druk! Ik vraag me dus af of Autodata het voor deze Lada misschien fout heeft!
Groeten, John Gijsbers

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lada Niva of stel zelf een nieuwe vraag.