Lancia Phedra: accu leeg

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 JTD

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn phedra 2,2 jtd dat als de auto langer dan drie dagen stilstaat de accu helemaal leeg is, dit probleem is alleen aanwezig
als het extreeem warm of koud is. Het stroomverbruik is met alarm erop en eraf 0,003 volt en dat is prima. Accu is nieuw en gechecktPhedra

grijsje

Geplaatst door grijsje (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Phedra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Diverse zaken kunnen aan blijven staan of niet uit zoals achterruit verwarming relais. Verlichting in kofferruimte en dashboardkast. Telefoonoplader. Ook en lekke diode in de dynamo kan een oorzaak zijn. Doe tussen de minpool en de accu een lampje en haal een voor een de zekeringen er uit. Meestal bij de laatste is het BINGO.Is er toevallig net wat ingebouwd.? Sterkte.

grijsje (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo,
Elke keer als ik het stroomverbruik meet is dit nagenoeg nul, alleen bij hoge en lage temperaturen trekt hij de accu leeg.
bedankt in ieder geval!

SPINAZZE (0), 13 jaar geleden

Hallo,met een nieuwe accu zal je probleem wel opgelost zijn .
Ik heb hetzelfde probleem op die manier toch kunnen oplossen na dagen nodeloos zoeken en tobben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Phedra of stel zelf een nieuwe vraag.