Land Rover Freelander: te veel brandstof

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

heb hier een freelander staan die een brandstof probleem heeft , de wagen heeft meerdere jaren stil gestaan bij de klant en moet nu weer aan de loop, na div controles hebben we een start poging gedaan en de motor kwam tot leven en wilde wel lopen, nu wil de motor alleen stationair draaien.
als er gas gegeven word wil het toerental niet omhoog en de motor maakt een smorend geluid,na een snelle check blijkt dat de motor verzuipt in de benzine.
voor ik er meer uren in ga steken wilde ik vragen of er hier iemand een bekend probleem weet met deze motoren dat dit kan veroorzaken. alvast bedankt john.

car-experten.dk

Geplaatst door car-experten.dk (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bertuslada (0) PRO, 11 jaar geleden

uitlaat niet verstopt?

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

Weet je zeker dat het brandstofoverschot is en geen tekort?? Smorend geluid met gasgeven kan ook tekort zijn. Geen filter verstopt? Water inde tank?

marcel7031 (0) PRO, 11 jaar geleden

even een beetje remmenreiniger erbij spuiten helpt?of alleen op reiniger proberen?
absoluut de oude benzine eruit halen en weggooien

car-experten.dk (0) PRO, 11 jaar geleden

alvast bedankt voor jullie reacties!!,
de uitlaat is niet verstopt,de wagen loopt (onregelmatig)stationair.
het is een overschot want heb de bougies er uitgedraaid en kan zien dat deze nat zijn, ook zie ik in de cylinders de brandstof liggen.(na drogen en weer terug plaatsen start de wagen weer gewoon maar verzuipt weer en start moeilijk na warm draaien)
heb wel wat met remmenrijniger gespeeld maar de wagen loopt gewoon stationair dus heeft niet veel effect.
heb alle tijd met de wagen zo als het nu lijkt dus heb hem lekker in een droog hoekje van de werkplaats gezet en wacht op een gouden tip ;-)
mvg john

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.