Lexus Rx300: elektrische raambediening van slag

Bouwjaar: 2007

Hallo,
Heb het volgende probleem bij RX 350 2007, ontstaan na loskoppelen van de accu. Ramen op normale manier gereset (gecalibreerd), gebruikelijk na loskoppelen van de accu.
Bij het dichtmaken van het elektrisch bediende raam aan bestuurderszijde gaat deze telkens weer een beetje (4 cm) omlaag. Lijkt op in werking treden van de klembeveiliging.

HET RAAM SLUIT WEL GOED DOOR KORTE TIKKEN OP DE SCHAKELAAR. Bij iets langer vasthouden (automatische gehele sluiting) ontstaat het probleem.

Wie weet dit probleem op te lossen?
Groet marsy

marsy

Geplaatst door marsy (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lexus RX300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

marsy (0) PRO, 11 jaar geleden

Waarschijnlijk is het raam-stuurprogramma zodanig geprogrammeerd dat bij een hoge interieur-temperatuur (meer dan 40 graden) het raam automatisch 5 cm opent. Een veiligheidsvoorschrift voor kind en dier??. Het raam opent iets nadat een portier is geopend. Het probleem ontstond nadat het auto-interieur in de zon zeer warm was geworden. Na een nacht afkoeling in de garage was het probleem verdwenen.
marsy

marsy (0) PRO, 11 jaar geleden

inderdaad, helemaal correct , werkt weer perfect

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lexus RX300 of stel zelf een nieuwe vraag.