Mazda CX-5: Inhouden bij lage toeren en reageert slecht op gas geven.

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2

Ben in het bezit van een mooie Mazda cx-5, de auto schokt alleen bij lage snelheid en als je een bocht doorgaat en je geeft gas bij reageert het gaspedaal af en toe niet...in 1keer schiet je dan vooruit!
al een paar bezoekjes gehad bij de dealer maar die weet het ook niet!
Nu hebben ze een nood reparatie uitgevoerd, de koppelingspedaalschakelaar verlengt... de auto heeft nu wel meer vermogen maar daar houdt t ook wel bij op.

Iemand hier ervaring mee???

seatleon1978

Geplaatst door seatleon1978 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda CX-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Iets te jong om ervaring mee te hebben :-). Maar schokt hij als in; cilinder overslag of zit het meer in de bak? Geen foutcodes ?

Mvg diagnoseoplocatie.nl

seatleon1978 (0) PRO, 7 jaar geleden

Tijdens rijden meer als cilinderoverslag, en als je een bocht uit komt in z'n 2e versnelling en je geeft gas gebeurt er eerst niks en dan ineens schiet je naar voren. omdat de auto nog in fabrieksgarantie zit heb ik er zelf niks aan gedaan, storingslampje brandt overigens nooit.

seatleon1978 (0) PRO, 7 jaar geleden

Auto is vorige maand weer terug geweest naar de Dealer, daar is de auto voorzien van nieuwe software. Auto rijdt weer heerlijk. Trekt nu echt op zoals een 2.0 moet optrekken, ook het schokken/slecht reageren gaspedaal is helemaal verdwenen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda CX-5 of stel zelf een nieuwe vraag.