Mercedes-Benz M-Klasse: achterklep

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0

hallo deze ml binnen gekregen met een achterklep die niet meer open ging, en een zoemend geluid dat uit de achterklep kwam.
ik heb de achterklep handmatig van binnen uit open gemaakt en het slot eruit gehaald dit rook verbrand ik heb er een nieuwe ingezet maar deze doet hetzelfde
als je de klep in het eerste slot doet dan trekt hij zichzelf dicht het is net of hij niet weet dat hij dicht zit en zich constant dicht blijft trekken. op een gegeven moment gaat
oook dit nieuwe slot vastzitten. weet iemand raad

sus12

Geplaatst door sus12 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

Bedrading al gecontroleerd bij de scharnieren van de klep? is de deurschakelaar nog goed? hij moet natuurlijk wel registreren dat de deur gesloten is anders blijft het slot trekken.

sus12 (0) PRO, 11 jaar geleden

nee ik heb de bedrading bij de scharnieren nog niet gecontroleerd dat ga ik morgen meteen doen. weet jij waar de schakelaar zit?

sus12 (0) PRO, 11 jaar geleden

hallo klant kwam vanmorgen vertellen dat er een fles azijn omgevallen was en dat hij sindsdien dit probleem had.
na verder kijken bleek de sam helemaal volgelopen te zijn bedankt voor het meedenken.

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

sam mooi schoon van binnen?? ;)

sus12 (0) PRO, 11 jaar geleden

ha ha ja hij is heel schoon van binnen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.