Mercedes-Benz A 150: pompend geluid bij stationair

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine

Deze auto maakt een "pompend" geluid bij stationair draaien. soms gaat dat weg, dan terug.
Is blijkbaar de A 169 470 01 93 regeneration valve, die te pas en te onpas aanzuiglawaai maakt.
Is dit euvel bekend bij iemand? Verder rijdt de auto normaal.
Alvorens onderdeel te bestellen had ik graag gehoord of iemand dit al voorgehad had en of het geen andere oorzaak kan hebben.
Auto komt namelijk van reis terug en in Frankrijk (dealer of niet??) hadden ze tegen eigenaar gezegd dat dit nog nooit gebeurd was bij dit type wagen.

Ondertussen antwoord gehad van dealer bij ons : geen leveringsdatum voorzien voor dit onderdeel.

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 7 jaar geleden

is dit niet normaal daar deze regelmatig wordt aangestuurd een soort tokkent geluid , is met de stardiagnose te controleren ,hebt nog niet voor gehad dat dit defect was,er zal ook geen foutcode zijn .
gr

jhl (0) PRO, 7 jaar geleden

Idd Willy. Bij bevriende dealer gevraagd en zij hebben dat onderdeel nog nooit vervangen. Is blijkbaar ook niet direct leverbaar zoals ik zei. Klant is gerustgesteld ondertussen, maar ik zou toch graag weten waarom dit nu plots lawaai maakt. Staat dan ook nog niet makkelijk bereikbaar, zoals veel dingen bij deze A'tjes. En afdichten is ook al uit den boze. Als je het afsluit met de vinger is geluid weg.

jhl (0) PRO, 7 jaar geleden

Klant gaat volgend jaar nieuwe wagen aanschaffen en beslist om zo verder te rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.