Mercedes-Benz 190E U9: Vonkt niet

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 102.962, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 87

Deze Mercedes Sloeg regelmatig af en was dan na een minuut of 10 weer te starten en reed weer prima. De intervallen verder steeds langer en ondertussen loopt die niet meer. De bobine krijgt voeding alleen geen aansturing. De toerentalsensor gemeten op weerstand en opgewekte wisselspanning en dat is verder in orde. De module heb ik gewisseld (ééntje van de sloop) maar doet hetzelfde....niets!! De module krijgt uiteraard wel voeding...!! Het brandstof systeem lijkt tot de spinnenkop in orde. Komt volop brandstof als je het contact aanzet en tijdens starten.
Er komt geen brandstof uit richting injectoren maar dat zal eraan liggen dat die niet vonkt...denk ik.
Wie kan mij helpen met dit probleem....

Bij voorbaat dank

René

scheepie38

Geplaatst door scheepie38 (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 7 jaar geleden

Zit er soms nog een relais met een zekering er op achter accu? Rood relais dacht ik. Weet niet direct waar deze voor is

scheepie38 (0) PRO, 7 jaar geleden

Opgelost

Draadbreuk in de voedings kabel naar de ontstekingsmodule.

Dank voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.