Mercedes-Benz SL 500: centrale vergrendeling werkt niet

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 273965, Motorinhoud (cc): 5500, Vermogen (kw): 285

Mercedes sl r230 de centrale vergrendeling werkt niet, niet met de afstandbediening en ook niet met de sleutel de alarmlichten doen het wel cabrio dak wil ook wel open en dicht de electrische ramen werken ook wel.
Er zin 2 foutcode's die telkens weer komen de B1440 kofferbakschakelaar (al vervangen) en de B1436 de veiligheid van de centrale vergrendeling is overschreden. (bij de dealer weer in werking gezet maar helaas geen resultaat) zekeringen na gekeken maar zover ik kan zien geen 1 kapot (onder de motorkap en achterbank)

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

vw cabrio (0) PRO, 6 jaar geleden

beste,

hebt ge de batterijen van de sleutel al vervangen ?

of koppel de batterij in de koffer los en wacht 5 min.

probeer dat eens

mvg

jarno-ster (0) PRO, 6 jaar geleden

Hoi Jonny

Al meerdere malen gehad bij W129 dat centrale sluitingspomp RA in koffer stuk is. je kunt hem loshalen en kijken of er vocht sporen zijn op de printplaat. Wel e voeding er naar toe meten. zekeringen zitten ook achter in koffer achter beschermkap voor brandstoftank.
suc6 groet Jarno

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 6 jaar geleden

Dit is geen R129, maar een R230.

Ik zou eerst goed kijken naar de storing in de kofferbakschakelaar. Geen draadbreuk bij de scharnieren toevallig?

jonny (0) PRO, 4 jaar geleden

Pomp achterin de koffer voor de 2e keer stuk.?

jonny (0) PRO, 4 jaar geleden

opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.