Mercedes-Benz VITO 109 CDI: startmotor draait niet en trekt batteij leeg op enkele uren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

bij het omdraaien van het contact draait de starter niet, stuurslot gaat wel af en controlelampjes lichten op maar motor gaat niet rond. Samenhangend met dit probleem trekt hij dan ook de batterij leeg op enkele uren tijd. Heeft dit ook niet altijd, soms kan hij een week rijden zonder problemen en dan op een bepaalde dag staat hij met lege accu. Batterij opladen en dan heeft hij gewoonlijk het probleem dat de startmotor niet wordt aangestuurd. Na enkele keren proberen en batterij aan en af leggen gaat hij dan soms wel maar soms ook niet. Startmotor gecontroleerd op werking en is ok, startcontact laten nakijken door smartkeydokter en is ook ok. Iemand een idee waar het probleem kan zitten ?

carmania2000

Geplaatst door carmania2000 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.