Mini One: Electronische storing

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Heb hier een mini binnen staan met diverse onverklaarbare storingen. Klant bracht deze auto met de klacht dat de richtingaanwijzers wel werkten maar in de auto geen controle lampje brandde en het geluidssignaal niet aanwezig was. Ook brandde het bandenspanningsindicatielampje continu en was niet te resetten. Bij verdere controle bleek ook het grootlicht controle lampje en de verlichting van de beide instrumentenpanelen niet te werken en de centrale vergrendeling af en toe te weigeren. Bij het uitlezen met de tis is er geen communicatie met de grund module te krijgen. Grond module uitgewisseld maar wordt nog steeds niet herkend. Ook is het instrumentenpaneel al uitgewisseld zonder succes. Al de zekeringen zijn heel en ook is er niets bij ingebouwd. Iemand miss een idee???

vakgarage tromp

Geplaatst door vakgarage tromp (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini One? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

geert3496 (0) PRO, 11 jaar geleden

Bij rechterachterlicht ligt een kabel voor aansluiting cd speler die durft in het water komen te liggen en de meest gekke storingen geven.

vakgarage tromp (0) PRO, 11 jaar geleden

Vandaag de stekker in de kofferruimte nagezien zoals Geert zei en idd deze was vochtig. Stekker droog gemaakt en ingetaped en storingen verholpen. Bedankt voor het mee denken!!

moderator pc forum (0) PRO, 11 jaar geleden

[b]Bedankt nog voor je feedback Barry! Zouden meer mensen aan moeten denken[/b]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini One of stel zelf een nieuwe vraag.