Opel CORSA 1.2 S: dashbord

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

ik heb de tellerklok gewisseld van de corsa c 12 16V van 2006,data over gezet i.v.m startblokkering auto start gewoon,maar op het dashbord brand nu het olielampje,servicelampje en knipperlicht lampje flauw zowel met lopende moter als alleen op contact.als ik richting aangeef knipperen voornoemde lampjes mee als ik de auto uitzet en de sleutel eruit trek gaan alle lampjes uit tegelijk met de binnenverlichting met draaiende motor gaan ze niet uit.heb de zekeringkast en het kastje links onder de parafan gechekt alles droog schoon,toch alle stekkerverbindingen ,relais losgehaald en ingespoten met contactspray doch geen resultaat.
ik weet niet wat ik nog kan doen,iemand een idee wat de oorzaak kan zijn,
P.S met een andere klok doet ie hetzelfde en de klok is gewisseld omdat ik de tellerverlichtinglampjes moest vervangen klok lag op de werkbank en tijdens de lunch heeft de hond er mee gespeeld dus totall los

S.Veenstra

Geplaatst door S.Veenstra (0) PRO , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.